header_2b.jpg

Familie opstellingen

Familieopstellingen is een wetenschappelijk onderbouwde therapeutisch methodiek, die mensen op de meest efficiënte manier helpt de kwaliteit van hun eigen leven en al hun relaties te verbeteren.

We hebben allemaal een familie waar we uit afstammen en waarmee we onverbrekelijk mee zijn verbonden. Daardoor zijn er onzichtbare familiebanden aanwezig, waardoor er emotionele verstrikkingen kunnen ontstaan.

Tijdens een opstelling krijgt het diepste wezen van de mens inzichten. Het is een no-nonsense middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen, en er ook daadwerkelijk verandering in te brengen. De effecten van de sessie zijn soms op korte, maar vaak op lange termijn merkbaar.

Ik werk met familieopstellingen op individuele basis. Individuele opstellingen zijn minimaal even effectief als opstellingen in groepen, en ook dezelfde thema''s kunnen uitgewerkt worden. Alleen de manier van werken is anders. Vanuit mijn zijn kan ik 4-dimensionaal (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel)  werken waardoor veel dieper nog verwerkt wordt in het systeem van de client en de dynamieken die er zijn. 

Thema’s zouden kunnen zijn:

  • Wat zou ik kunnen doen om patronen van ziekte, onrust te doorbreken?
  • Hoe kan ik de relatie met mijn familieleden of gezin verbeteren?
  • Waarom kan ik me lastig binden?
  • Ik kom steeds dezelfde problemen tegen in relaties of in werk, hoe kan ik dit  veranderen
  • Hoe houd ik mijn energie in balans?