header_5b.jpg

5 natuurgerichte principes

Ik werk op basis van de vijf natuurgerichte principes te weten:

  1. Energie; als iemand te weinig energie heeft is hij/zij onvoldoende in staat bestaande problemen op te lossen. Eerst dient het energiepeil omhoog te worden gebracht. De werkvormen die ik gebruik is grondingsmeditatie om energieblokkades te helpen oplossen, heling, energiewerk of meridiaanmassage.
    Herstel van communicatiesystemen in het lichaam, geleiding van prikkels en/of communicatie kunnen stagnerende functies worden hersteld.
  2. Prikkeloverdracht; een gezond systeem geeft via de zenuwbanen signalen aan spieren en sensoren. Bij een verstoorde prikkeloverdracht kunnen bijvoorbeeld concentratieproblemen ontstaan of een matige of overgevoelige respons op prikkels uit de omgeving. In mijn behandelingen verbeter ik de prikkeloverdracht door chakraheling, meridiaanmassage, lichaamsgerichte therapie en orthomoleculaire suppletie.
    Aandacht aan de ‘geestelijke voeding’ en het belang van het creëren van een op alle vlakken ‘gezonde voeding’.
  3. Drainage; als het lichaam effectief ontgift en afvalstoffen afvoert, lossen blokkades zich op en verbetert de energiedoorstroming en fitheid. Manieren om de drainage te bevorderen zijn koffie verminderen, kruidenthee drinken, water drinken. In mijn consulten gebruik ik diverse vormen van energiewerk om de effectieve drainage te bewerkstelligen. Tevens geef ik persoonlijke adviezen om voedingssupplementen en andere natuurlijke detoxificatiemiddelen te gebruiken.
  4. Voeding; met de biosensor test ik op vitaminen, mineralen, allergieën en intoleranties, eventuele blokkades van afvoerende organen en overige balansen in het lichaam die belangrijk zijn in combinatie met voeding. Eet iemand gezond?Gebruikt iemand alcohol of rookt iemand? Gebruikt iemand medicijnen? Als iemand medicijnen gebruikt is extra drinken en een goede afvoer van afvalstoffen belangrijk.
  5. Psyche; als het lichaam en de energiesystemen zijn behandeld kunnen we aan de psyche gaan werken. De client begleiden om van overleven naar leven te gaan. Welke uitdagingen en problemen spelen er? In mijn consulten reik ik creatieve methoden aan om emoties te integreren, patronen in het handelen of reageren te leren herkenne en loslaten. Effectieve werkmethodieken die ik in mijn consulten gebruik zijn, familieopstellingen, bewustzijnsopstellingen, EMDR, counseling/coaching en lichaamsgerichte therapie.